Met de SENEC. zonnepanelen wekt u uw eigen en schone zonne-energie op. Zeer hoogwaardige zonnecellen zorgen voor meer prestaties en efficiëntie en leveren hoge opbrengsten op een kleine ruimte. Zelfs bij slechter weer en schaduw zorgen de PV-modules voor de best mogelijke elektriciteitsopbrengst. De hoogste kwaliteitsnormen in productie, weerstand tegen extreme weersomstandigheden en uitstekende bescherming tegen vermogensverliezen maken de modules bijzonder duurzaam.

De SENEC zonnepanelen met de zeer hoogwaardige monokristallen zonnecellen zijn uw zonne-energiecentrale op het dak. De PV modules zijn momenteel leverbaar met een vermogen van 375 of 340 watt. De hoogwaardige modules in de kwaliteit van de energiecentrale maken optimaal gebruik van het dakoppervlak dankzij zeer efficiënte cellen met state-of-the-art PERC-celtechnologie en hoge prestaties, zelfs bij ongunstige weersomstandigheden. De halfcellige technologie vermindert geleidende energieverliezen en verhoogt zo de huidige opbrengst. Dit zorgt voor een optimale prijs-prestatieverhouding.

Dankzij de hoogste kwaliteitsnormen in productie, weerstand tegen extreme weersomstandigheden en uitstekende bescherming tegen vermogensverliezen zijn de modules bijzonder duurzaam.