Het ecobatterijsysteem van Ecocoach slaat het overschot aan interne zonne-energie betrouwbaar op en maakt directe controle mogelijk over alle belangrijke energieproducenten en energieconsumenten in het gebouw. Het is speciaal ontwikkeld voor het bouwen van toepassingen voor optimalisatie van het eigen verbruik. Dankzij de Ecocoach app kunt u de energiestromen van uw woning op de eenvoudigste manier volgen en optimaliseren.

COMPACT IN EEN KAST

Het Ecocoach accusysteem integreert accumodules, omvormers, energiemanagementsysteem en het Ecocoach besturingssysteem. Alle componenten worden compact geïnstalleerd in een kast.

GEÏNTEGREERDE OMVORMER

Het Ecocoach accusysteem wordt in driefasige werking met de geïntegreerde omvormer bediend. Als gevolg hiervan kan het systeem de elektriciteit van het PV-systeem in het huisnetwerk en in het openbare net voeden.

GEÏNTREGEERD ENERGIEMANAGEMENT ENERGIEBEHEER

Het geïntegreerde energiemanagementsysteem regelt de stroom van elektriciteit. Als het PV-systeem meer elektriciteit produceert dan verbruikt, wordt de batterijopslag opgeladen en worden grote verbruikers bovendien van energie voorzien.