Onder het motto “Life is on” voelt Schneider Electric zich verplicht om een innovatief concept te ontwikkelen om onze energiebronnen op de lange termijn te behouden.

Schneider Electric heeft ruime ervaring in energieconversie naar zonne-energiesystemen en eersteklas expertise in energiebeheer.

Hier worden netwerktechnologieën en oplossingen voor veilig, betrouwbaar, efficiënt en duurzaam energie- en procesbeheer ontwikkeld.

Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling om bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van hernieuwbare energie.

Schneider Electric biedt oplaadpunten voor voertuigen voor binnen of buiten.

EVlink MS Management Services is perfect voor uw parkeerplaatsen op meerdere locaties, dankzij de constante monitoring van uw stations.

EVlink Wallbox G4 Smart wordt gebruikt voor wand- of vloermontage binnen of buiten voor elk elektrisch voertuig. Via verschillende opties kunt u uw laadpaal constant monitoren, blokkeren of meten om constant controle te hebben over uw station in uw huis.

EVlink Wallbox is perfect voor multi-uur/dagelijks laadvermogen in zware omgevingen. Een mobiel laadstation waarmee u eenvoudig en snel kunt worden geïnstalleerd, om uw elektrische auto op te laden, zelfs op semi-openbare parkeerplaatsen. Eenvoudig te gebruiken, met een stop/start knop.

Het snellaadstation helpt veel elektrische rijders om een snellaadproces te bereiken dat tot 80% van de totale capaciteit in iets minder dan 15 minuten bereikt. Dit apparaat kan op elk tankstation of bedrijfsparkeerplaats worden geplaatst. Dankzij de unieke technologie stellen wij u in staat om uw voertuigen gemakkelijk en veilig op te laden, op een milieuvriendelijke manier en zonder gevaar voor de accu van uw elektrische auto.