Met zijn productfamilie staat EnerCharge voor absoluut laadcomfort met slimme handling en een eenvoudig bedieningsconcept. Niet alleen het opladen in een paar minuten wordt mogelijk, maar ook het betalingsproces wordt gerevolutioneerd met meer dan 20 betalingsopties.

De EnerCharge producten behoren tot de meest technisch toonaangevende op de markt. Door de trendsettende combinatie van het laadsysteem met directe betaling en het modulaire ontwerp is het mogelijk om voor alle uitdagingen een economisch en toekomstbestendig laadsysteem te ontwikkelen. In het assortiment vindt u aanbiedingen voor e-auto’s, e-transport, wagenparken, micromobiliteit en parkeerbeheer.

AC-oplader

De slanke roestvrijstalen kolom is verkrijgbaar met 22 kW of 44 kW laadvermogen en optioneel met type 2 stopcontact of met een permanent aangesloten type 2 laadkabel. Een display met hoge resolutie leidt door het eenvoudige laadproces en een krachtig LED-display informeert over de status van het laadstation. De bediening gebeurt via de terminal (LRM16 of LRM17) of via Bluetooth via de mobiele app. De AC Charger kan ook worden gebruikt als een vrij toegankelijk stand-alone oplaadpunt.

LRM17 Easy Park

LRM17 is de allrounder en combineert alle innovaties in een frisse en stijlvolle schil. Deze omvatten intelligent laadregelbeheer, het eenvoudige betalingssysteem met atm- of creditcard of bankpas en het unieke parkeerbeheer.

DC FastCharger

De DC FastCharger is een compacte snellader met een vermogen tot 360 kW. Idealiter vult een elektrische auto zich met energie voor een bereik van ongeveer 200 kilometer via een CCS-stekker in minder dan 10 minuten. Daarnaast biedt de DC FastCharger een CHAdeMO connector met 62,5 kW laadvermogen. Het haarscherpe 15,6-inch scherm biedt intuïtieve bediening en maakt het mogelijk om reclamevideo’s op te nemen als toegevoegde waarde voor de operator.