Voor bedrijven

Zonne-energie is goedkoper dan netstroom

Voor bedrijven met een hoog elektriciteitsverbruik en de voortdurend groeiende elektriciteitsprijzen zijn er economische lasten. Om dit probleem te voorkomen, raden we aan om zonne-energie te gebruiken voor uw eigen productie om de productiekosten te verlagen.

Voor ondernemers is het daarom belangrijk dat een PV-systeem goed wordt gepland en ontworpen. Dit garandeert dat de maximale elektriciteitskosten kunnen worden bespaard. Je hebt al tientallen jaren stabiele en berekenbare prijzen voor zonne-energie.

De opslagoplossingen kunnen hier optioneel worden gebruikt als bijvoorbeeld .B in ploegendienst wordt gewerkt. Het is vaak zo dat de productie/het werk overdag plaatsvindt, zolang het PV-systeem de elektriciteit op vol vermogen produceert.

Zo creëer je onafhankelijkheid van de elektriciteitsleveranciers.

Laat u zich door ons adviseren

VOOR ELKE “ALS” HEBBEN WE EEN “DAN”.

TESVOLT accuopslagsystemen kunnen optimaal worden aangepast voor elke toepassing.

Of het nu gaat om een toename van het eigen verbruik of om piekbelastingsaftopping, gekoppeld aan het elektriciteitsnet of off-grid voor de optimalisatie van dieselhybridesystemen, of het nu woestijn- of poolcirkel is – met de TS HV 70 biedt TESVOLT een technische oplossing voor energieopslag voor elke toepassing. Het geavanceerde, kostengeoptimaleerde ontwerp zorgt voor onverslaanbare kosteneffectiviteit – zonder in te leveren op kwaliteit en prestaties. Het is extreem robuust en geschikt voor zelfs de zwaarste klussen. Hoogwaardige batterijcellen uit de auto-industrie en innovatieve technologieën zoals de Active Battery Optimizer maken het TESVOLT TS HV 70-geheugen tot een van de meest duurzame producten op de markt.

    Privacybeleid
    Ik heb de Privacyverklaring ter kennisgeving aangenomen en geaccepteerd.

    * Verplicht