Giraffe 2.0

Een Giraffe 2.0 van InnoVenum is een combinatie van carport en laadpaal die de schone energie van zon en wind gebruikt om uw elektrische voertuig op te laden.

De Giraffe 2.0 is gemaakt van hernieuwbare en gerecyclede materialen en creëert daarmee een nieuwe referentie op het gebied van duurzaamheid van hernieuwbare energiecentrales.

De bomen die gebruikt worden om de onderbouw te maken hebben vele tonnen CO2

absorbeert voordat uw hout onze Giraffe 2.0 zijn unieke ontwerp geeft – de houtstructuur bindt geabsorbeerde kooldioxide gedurende vele jaren en levert zo een waardevolle bijdrage aan het behoud van ons milieu.

Om u maximale flexibiliteit te bieden, combineren wij uw Giraffe 2.0 krachtcentrale graag met uw favoriete laadstation. Dit geeft u de mogelijkheid om uw elektrische voertuig binnen zeer korte tijd op te laden. Als u nog geen elektrisch of plug-in hybride voertuig heeft, kunt u de Giraffe 2.0 netgekoppeld of als een off-grid systeem voor zelfvoorziening bedienen.

Gemiddeld wekt de Giraffe 2.0 de hoeveelheid energie op waarmee je elke dag meer dan 225 km met je elektrische voertuig kunt afleggen – in één jaar levert hij genoeg energie op om twee keer de wereld rond te rijden!

weitere Informationen und technische Details